dissabte, 15 de maig del 2010

UN ALTRE COP

Una avioneta de vigilància i atac (AVA) de l'empresa AVIALSA, contractada pels Bombers de la Generalitat per donar suport a les tasques d'extinció, s'ha estavellat mentre treballava en un incendi de vegetació a la Sènia i ha provocat la mort dels seus dos ocupants, pilot i operador de vol.

El foc, l'avís del qual s'ha rebut a les 14.08 hores, cremava una zona amb orografia complexa situada a prop del pantà d'Ulldecona i el vent bufava amb molt intensitat. Hi treballaven 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat (3 mitjans terrestres i 3 mitjans aeris), amb col'laboració amb els Bombers de Castelló. En aquests moments l'incendi continu actiu, encara que les dotacions que hi continuen operatives confien en poder tenir-lo controlat abans de fer-se fosc.

L'accident de l'avioneta s'ha produït a les 16.42 hores quan, per causes encara desconegudes, l'aparell s'ha estavellat contra una muntanya del barranc de Castellar, situat a la zona nord del pantà d'Ulldecona, al terme municipal de la Sènia.